avatar MotornieuwsMotornieuws    31 jul 2023, 14:18    0   

Mash Motorcycles kent u vooral van z’n retro ogende motoren, met cilinderinhouden van 50 tot 650cc. Na een reeks 50cc’tjes, voegt het Franse merk daar nu ook twee moderne motorscooters aan toe: de Belena 125 en Belena 300.

Belena

De Mash Belena is een resoluut moderne scooter die een rijervaring biedt die prestaties en comfort combineert. De Mash Belena is verkrijgbaar in twee versies: 125cc en 300cc. De 125cc-versie is verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart. De 300cc-versie is verkrijgbaar in zwart. De Mash Belena is met name gericht op regelmatige forenzen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en gebruiksvriendelijkheid, en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. De naam ‘Belena’ is dan weer een eerbetoon aan de stad Beaune, de geboorteplaats van het merk Mash, waar elk model is ontworpen.

Sportief karakter

Uitgerust met een 125cc of 300cc motor belooft deze nieuwe scooter sportieve prestaties en een soepele, aangename rit. Zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De 14′ en 13′ inch wielen moeten het makkelijk maken om door het drukke verkeer te laveren terwijl je geniet van een goede stabiliteit bij hoge snelheden. De Mash Belena onderscheidt zich door zijn eigentijdse design en elegante silhouet, met ledkoplampen. Deze geven de scooter een unieke look en versterken zijn moderne, sportieve karakter.

Toekomstvisie

Naast de sleutelloze bediening is de Belena ook voorzien van geïntegreerde Bluetooth-audio. Muziekliefhebbers kunnen tijdens het navigeren genieten van hun favoriete radiostation of afspeellijst. “De Mash Belena belichaamt onze visie op de toekomst van mobiliteit. We hebben deze scooter ontworpen om iedereen een moderne, comfortabele en toegankelijke rijervaring te bieden,” aldus Jean-Michel Paquient, Managing Director van SIMA en Mash Motorcycles.

Prijzen en beschikbaarheid

De Mash Belena staat vanaf augustus bij de dealer. Je neemt de 125cc-versie mee voor 3.599 euro, voor de 300cc-variant betaal je 4.599 euro. Sinds april 2023 geldt voor alle nieuwe voertuigen die via het Mash Motorcycles netwerk worden verkocht een fabrieksgarantie van 3 jaar. Die dekt onderdelen, arbeidsloon en een onbeperkt aantal kilometers.