avatar Mattijs De LeeMattijs De Lee    21 feb 2020, 16:34    0   

Goed nieuws! Binnenkort kent ons land een prachtig nieuw initiatief dat kinderen kennis wil laten maken met motorcross. De opleiding moet een springplank zijn voor kinderen tussen zes en twaalf jaar om de prachtige sport te leren kennen én er in uit te blinken. Zoals dat gaat met kinderen moeten ze een naam hebben… en dat geldt ook voor deze gloednieuwe opleiding. De stemming is geopend!

Het initiatief is een samenwerking tussen Sport Vlaanderen, de Vlaamse Motorrijdersbond van België (VMBB), KTM en Yamaha. De opleiding wil kinderen tussen zes en twaalf jaar het crossvirus te pakken laten krijgen en hen daarbovenop alle middelen aanreiken om uit te groeien tot de nieuwe Stefan Everts, Joël Smets of Eric Geboers.

Meer informatie en details over de opleiding volgen zo snel mogelijk, maar beginnen doen we bij het begin. En dat is in dit geval een gepaste naam! Jij mag mee bepalen hoe deze nieuwe opleiding zal heten. Bovendien maak je als je stemt ook nog kans om een gesigneerd shirt te winnen van Liam Everts (zoon van) of Jago Geerts. Stemmen kan eenvoudig via deze link!