avatar Gijs GilisGijs Gilis    08 mrt 2022, 9:15    0   

120 jaar Royal Enfield. Nee, gemakkelijk ging het soms niet, maar ze zijn er nog altijd en dat is al bijzonder. Helemaal bijzonder is dat Royal Enfield in de bloei van haar leven zit, met steeds meer modellen zoals de Interceptor 650 en de Continental GT 650. Om het feest extra cachet te geven, komen er van deze twee modellen speciale Anniversary’s op de markt. De Anniversary-modellen zijn ontworpen en met de hand gebouwd door verschillende teams in het Verenigd Koninkrijk en India. De zwart-chromen kleurstelling van de tank is ook volledig ‘in huis’ geproduceerd.

Extra accessoires

Daarnaast hebben beide modellen, voor het eerst, zwarte motorblok-elementen en een zwarte uitlaat. Ook worden ze uitgerust met een range aan originele accessoires, waaronder een windscherm, valblokken en touringspiegels. Alles is uitgevoerd in het zwart om het ganse design compleet te maken. Naar goede Anniversary-traditie wordt iedere motor uitgerust met een uniek nummer op de tankdop. De ‘120 Year Edition’ van de Royal Enfield Interceptor 650 is beschikbaar voor 9.999 euro en de Continental GT 650 voor 10.199 euro.

60 + 60 stuks

Maar let op! Ter ere van het 120 jarige bestaan, zijn deze motoren slechts in een zeer gelimiteerde oplage beschikbaar van… 120 stuks. Daarbij gaat het om 60 stuks van de Interceptor 650 en 60 van de Continental GT 650. Voor heel Europa! Bestellen kan vanaf nu op royalenfield.com/fr/fr/120thedition/. Maximaal eentje per klant.