avatar Laurent CortvrindtLaurent Cortvrindt    10 aug 2023, 11:23    0   

Een beetje verluchting kan op deze zomerdagen geen kwaad. Dat hebben ze bij Scorpion goed begrepen: hun ADF-9000 Air is opgebouwd met Ultra-TCT-vezel en houdt de temperatuur tijdens je volgende rit perfect onder controle. Ideaal om de grenzen van je roadtrips te verleggen… zelfs als er geen asfalt te bespeuren valt!

Scorpions eerste trailhelm, de ADF-9000 Air, is ontworpen voor de meest uitdagende avonturen. Hij is vederlicht dankzij de Ultra-TCT vezelschaal, comfortabel dankzij het volledig uitneembare en wasbare KwikWick3 binnenwerk, en – zelfs op snelwegen – erg stil… Hij is gericht op de meest veeleisende motorrijders als het gaat om comfort en efficiëntie over lange afstanden.

Hij wordt standaard geleverd met een ingebouwd zonnescherm, een Pinlock-lens en de inmiddels gekende Airfit-opblaaspomp om de pasvorm perfect naar jouw hoofd aan te passen. Bovenop het doorzichtige scherm is er ook een getint scherm en zelfs een titanium Double-D kinband voorzien. Het vizier is daarenboven gebaseerd op de Exolon-viziertechnologie van Scorpions VX-22 Air offroadhelm, waardoor het makkelijk kan vervormen, zonder breken. Je kan de zonneklep ook verwijderen om de ADF-9000 in één wip om te toveren tot een touringhelm.

De ADF-9000 Air komt standaard met 5 jaar garantie, en ECE R22.06 goedkeuring.
Verkrijgbaar in de maten: XS tot 3XL.
Aantal beschikbare schalen: 3 (XS/S – M/L – XL/3XL).
Adviesverkoopprijs: €399,90 (monokleur) of €439,90 (print).

Meer info vind je op de website van Scorpion.