avatar MotornieuwsMotornieuws    25 okt 2022, 15:08    0   

Triumph lanceert tien (bestaande) motorfietsen in een nieuw jasje, geïnspireerd door de klassieke customlook die een belangrijk onderdeel is geweest van de geschiedenis van Triumph. Elk van de tien nieuwe motorfietsen zijn slechts één jaar in beperkte oplage verkrijgbaar, en zijn verfraaid met een handgemaakt en uniek verchroomd kleurschema, vergezeld van nieuwe Chrome Edition-accessoirekits. Deze exclusieve limited editions zijn nu beschikbaar voor bestelling en zullen vanaf eind 2022/begin 2023 bij Triumph-dealers verkrijgbaar zijn.

Rocket 3 R en GT Chrome Edition

De Rocket 3 R Chrome Edition krijgt een volledig verchroomde brandstoftank met Jet Black-accent, Jet Black-spatborden, koplampbehuizing, voorspatbord, windscherm, radiatorkappen, zijpanelen en panelen achteraan. De bovenste radiatorkap en vorkbeschermers van mat aluminium vormen een contrast met de zwarte motor en het frame. Een speciale Rocket 3 R Chrome Edition-accessoirekit vult dit aan, met een set aangepaste accessoires, waaronder lopende richtingaanwijzers en bar-end-spiegels.
De Rocket 3 R deelt dezelfde volledig verchroomde benzinetank, met Diablo Red kleurstelling. Jet Black koplampbehuizing, windscherm, voorspatbord, radiatorkappen, zijpanelen en panelen achteraan vullen het glanzende rood en chroom aan.

Bonneville T120 Chrome Edition

De brandstoftank is het middelpunt van deze limited edition: verchroomd, met een Meriden Blue gelakte omlijsting, gecombineerd met de contrasterende Jet Black spatborden, koplampbehuizing en zijpanelen. Een bijpassend Meriden Blue windscherm is ook verkrijgbaar als accessoire om de look af te ronden en het comfort tijdens lange ritten te verbeteren. Het windscherm zit ook in de speciale Bonneville T120 Chrome Edition accessoireset.

Bonneville Bobber Chrome Edition

In contrast met zijn zwarte uitstraling en stijl, heeft de Bonneville Bobber Chrome Edition een verchroomde brandstoftank, afgewerkt met een Jet Black overlay en subtiele Triumph-driehoekbadges. Deze monochrome make-over wordt aangevuld met Jet Black-spatborden en zijpanelen met het kenmerkende Bobber-logo. Een bijpassend kort voorspatbord in Jet Black is verkrijgbaar als accessoire, dat ook in de Bonneville Bobber Chrome Edition accessoireset zit.

Scrambler 1200 XE Chrome Edition

De volledig verchroomde brandstoftank is voorzien van een Brooklands Green streep met de Triumph-driehoekbadges. Spatborden van geborsteld aluminium en hitteschilden van de demper vullen de benzinetank perfect aan, terwijl de koplampbehuizing en zijpanelen zijn afgewerkt in diep Jet Black.

Bonneville Speedmaster Chrome Edition

De verchroomde benzinetank met zijn Diablo Red omlijsting zorgt ervoor dat deze motor opvalt. Jet Black spatborden, zijpanelen en koplampbehuizing bieden een contrast met het chroom. Een kort voorspatbord, in bijpassend Jet Black, is ook verkrijgbaar als accessoire voor een extra persoonlijke stijl, evenals een Bonneville Speedmaster Chrome Edition accessoirekit met een set verchroomde accessoires.

Thruxton RS Chrome Edition

De Thruxton RS Chrome Edition krijgt een volledig verchroomde benzinetank, geaccentueerd met een Jet Black gelakte naad. Als toevoeging aan de kenmerkende tweekleurige stijl van de Chrome Edition, contrasteren de Jet Black-spatborden, zijpanelen, zadelcover en koplampbehuizing met het heldere chroom, terwijl Matt Silver Ice-vorkbeschermers vorm geven aan de voorkant. Er is ook een bijpassende Jet Black-accessoire cockpitkuip beschikbaar, die ook deel uitmaakt van de accessoirekit.

Bonneville T100 Chrome Edition

De Bonneville T100 Chrome Edition heeft een Cobalt Blue brandstoftank met Chrome Edition metalen streepdetails. Als aanvulling hierop zijn de spatborden, zijpanelen en koplampbehuizing allemaal afgewerkt in Jet Black. Een bijpassend Cobalt Blue windscherm is beschikbaar als accessoire, dat ook in de accessoirekit zit.

Speed Twin 900 Chrome Edition

De Speed ​​Twin 900 Chrome Edition onderscheidt zich door zijn Red Hopper kleurenschema op de benzinetank met een Jet Black streep en Chrome Edition metalen kniekussens, passend bij de nieuwe Triumph-driehoekbadges met metalen details op de benzinetank. Jet Black zijpanelen met nieuwe rode en zilveren graphics en Jet Black spatborden maken het design af. Een bijpassend Red Hopper windscherm is beschikbaar als accessoire om de klassieke look af te ronden, en is ook beschikbaar in de accessoirekit.

Scrambler 900 Chrome Edition

De Scrambler 900 Chrome Edition krijgt een Brooklands Green brandstoftank met een Jet Black tankstreep en Chrome Edition metalen kniekussens. Triumph-driehoekbadges met metalen details zorgen voor de finishing touch van de benzinetank, terwijl de spatborden, zijpanelen en framepanelen zijn afgewerkt in Jet Black. Een Jet Black hoog spatbord en een Brooklands Green windscherm zijn beide verkrijgbaar als bijpassende accessoires, evenals een speciale accessoirekit.