avatar Gijs GilisGijs Gilis    21 sep 2021, 16:34    0   

Triumph brengt een limited edition Tiger 900 Rally Pro uit in een speciale uitvoering om de samenwerking met James Bond te vieren. Het Britse motormerk ondersteunde de productie van de nieuwe Bondfilm ‘No Time To Die’ door Tiger 900’s en Scrambler 1200’s te leveren voor de spectaculaire stuntscènes. Van de gelimiteerde Tiger 900 Rally Pro Bond Edition zullen 250 genummerde exemplaren worden gemaakt.

007-graphics

De Tiger 900 Bond Edition is genummerd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Het kleurenschema van de Tiger 900 Bond Edition is gebaseerd op Matt Sapphire Black met 007 decoratieve graphics. Elke motorfiets wordt individueel genummerd via een machinaal gemaakte badge in het midden van het stuur. Het voor deze speciale versie ontwikkelde ontwerp omvat ook talrijke onderdelen met een volledig zwarte afwerking: frame, voorste koplampbeugel, zijpanelen, spatbord, steunen voor de voetsteun van de passagier, beschermbeugels voor de hulpverlichting en valbeugels.

Bond-logo’s

De inleiding van het tft-display heeft een aangepaste 007-afbeelding, terwijl de verwarmde bestuurders- en passagierszadel zijn versierd met het Bond Edition-logo. De Tiger Bond wordt geleverd met een extra set Michelin Anakee Wild-noppenbanden, terwijl Bridgestone Battlax banden zijn gemonteerd als eerste montage. De lichtere Arrow sportuitlaat maakt de uitrusting compleet.