avatar MotornieuwsMotornieuws    19 sep 2023, 11:48    0   

Vanucci, het exclusieve topmerk van Louis Moto, heeft zonet z’n nieuwe VUT-1 denim motorjeans op de markt gebracht. Die is verkrijgbaar in zowel ‘slim fit‘ voor heren als ‘skinny fit‘ voor dames. Deze jeans biedt bescherming van CE-klasse ‘A’ en tegelijkertijd het comfort en de stijl van een casual denim jeans.

Optimale bescherming

Dankzij de beschermende eigenschappen van de VUT-1 en de focus op comfort is deze broek de perfecte keuze voor motorrijders die graag zowel op de motor als daarnaast tijd doorbrengen of voor mensen die hun motor voor woon-werkverkeer gebruiken.

Rijders genieten optimale bescherming dankzij de volledig in hoogte verstelbare level 2 Xelion Cellshield knieprotectoren, ISO 4916 veiligheidsnaden op de belangrijkste impactpunten en de optie om achteraf Xelion Cellshield heupprotectoren te plaatsen. De Vanucci VUT-1 motorjeans is gemaakt van een sterke, zeer slijtvaste ARMALITH denimmix van 59% katoen, 32% polyamide en 9% elastaan met een vaste binnenvoering.

Optimale pasvorm

De veelzijdigheid en het comfort van de VUT-1 worden gemaximaliseerd door het nauwsluitende ontwerp met stretchmateriaal en elastische tailleband voor een optimale pasvorm en comfort, zowel op de motor als ernaast. De versie voor heren heeft een manchetdesign bij de enkels. Zowel voor heren als dames beschikt de broek over twee voor- en twee achterzakken voor extra gemak en praktisch nut. De VUT-1 is beschikbaar in talloze verschillende maten, in de kleur donkerblauw.

Meer info vind je op de website van Louis.

Geef een antwoord