avatar Mattijs De LeeMattijs De Lee    24 mrt 2020, 16:51    0   

Alpinestars voegt enkele nieuwe items toe aan haar 2020-collectie. De nieuwe kledingstukken stralen één en al urban cool uit en lijken wat ons betreft ideaal voor fans van neo-retro bikes en modern classics. Hieronder lichten we een outfit uit.

BURSTUN leather jacket

Een agressief ogende urban sport motorjas die bijzonder slijtvast is dankzij het gebruik van premium runder- en geitenleer. De vest beschikt over Nucleon Flex Plus pantser op de schouders en ellebogen dat de rijder optimaal beschermt bij impact. De Burstun komt het best tot zijn recht bij stadsverkeer en is geschikt voor allerlei weertypes dankzij de uitneembare sportieve thermische binnenkleding.
PRIJS: €469,95

COPPER OUT V2 denim

De Copper Denim 22 is uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. De motorjeans combineert knie- en heupbescherming van de hoogste klasse met uniek en stijlvol gedetailleerd design. Het voorgevormde model en kwaliteitsdenim zorgen ervoor dat de Copper Denim v2 comfortabeler gaat aanvoelen bij elke rit.
PRIJS: €189,95

RAYBURN v2 leather glove

De Rayburn v2 lederen handschoenen is gemaakt van kwaliteitsleer en biedt stevige bescherming voor de knokkels. De tip van de wijsvinger kan een touchscreen van GPS of smartphone bedienen en daardoor is deze handschoen ideaal voor stadsverkeer.
PRIJS: €79,95