avatar Gijs GilisGijs Gilis    02 feb 2022, 15:43    0   

Van je hobby je werk maken, is voor velen een droom. Als (gepassioneerde) motorrijder een job in de motorsector vinden is uitzonderlijk, maar zeker niet onmogelijk. Yamaha Motor Europe, branch Benelux is namelijk op zoek naar een Desk Sales Coordinator Parts & Accessories en een Training & Technical Support Coordinator. Begint je buik al wat te kriebelen? Lees dan zeker verder.

Desk Sales Coordinator Parts & Accessories

In deze rol coördineer je het P&A-orderproces en ondersteun je het Yamaha-dealernetwerk op een effectieve manier. Via dealerbulletins breng je ze op de hoogte van de nieuwste onderdelen en accessoires. Ook zorg je dat alle dealers effectief (o.a. door trainingen) kunnen werken met de P&A-systemen. Met je teamleden signaleer je kansen, initieer je speciale P&A-promotie- en/of verkoopactiviteiten en coördineer je zowel de e-commerce als de lokale activiteiten. Ben jij een teamspeler die in oplossingen denkt? En vind je het leuk om actief bezig te zijn met zowel de technische- als de commerciële kant van de Yamaha-producten? Klik dan voor meer informatie hier.

Training & Technical Support Coordinator

In deze rol ben jij de spin in het web van alle Yamaha-opleidingsactiviteiten. In nauwe samenwerking met de Europese Yamaha Motor Academy coördineer je alle dealeropleidingen binnen de Benelux, zowel via e-learning als hands-on trainingen. Via het interne Learning Experience Platform (LXP) monitor je alle trainingsactiviteiten van het dealernetwerk en informeer je het management over de trainingsstatus en resultaten. Je onderhoudt intensief contact met externe trainingspartners en zorgt er via KPI’s voor dat zij voldoen aan de hoge standaard. Naast het ondersteunen van nieuwe B2B-projecten, coördineer je ook alle lopende B2B-onderhoud en -garantieactiviteiten. Bij mogelijke recalls zorg jij ervoor dat zowel de autoriteiten als het dealernetwerk en de klanten op een juiste manier worden geïnformeerd. Meer informatie hier.