avatar MotornieuwsMotornieuws    16 sep 2020, 16:33    0   

Intensief offroaden wordt heel wat aangenamer met de Elite OPS-combinatie van Answer. De Amerikaanse fabrikant van motorcrosskledij onwikkelde deze items voor enduro-rijders die heel wat uren kloppen op ruw terrein en hun prestaties tot het uiterste willen drijven.

Elite OPS-shirt

Het Elite OPS-shirt vermindert wrijving met de huid dankzij naadloos naaiwerk aan de binnenzijde. Het ontwerp van het shirt maakt het mogelijk om borstprotectie te dragen, en de stevige mouwen zijn scheurbestendig – handig voor als je tussen de struiken en rakelings langs takken raast – terwijl ze ook luchtdoorlatend zijn dankzij microperforatie.Het fraaie ontwerp onderscheid zich van het Cross-gamma dankzij het strakke ontwerp met de subtiele strepen.

Ook in het grijs te verkrijgen

Elite OPS-broek

De broek is uitgerust met een slijtvaste stof en is uiterst rekbaar voor een comfortabel gevoel. De snit van de knieën is voorgevormd voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Je kan probleemloos een kniebrace combineren met deze broek. De lederen bekleding aan de binnenzijde van de knieën zorgt bovendien voor extra grip op het frame en de brandstoftank van de motorfiets. De broek is verstelbaar met zakken op de dijen en geventileerde delen. De Elite OPS is een erg functionele, high-end broek die contrasteert met de traditionele MX-look.

Ook in het zwart verkrijgbaar

Winkelinformatie

Kleuren: Zwart/grijs/wit of Zwart/antraciet/oranje
Maten: S – XXL (shirt) – 28 – 38 (broek)
Aanbevolen winkelprijs: €54,95 (shirt) – €219,95 (broek)