avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    03 feb 2022, 11:59    0   

Voor 2022 is Kawasaki’s Versys 650 geheel vernieuwd: zowel qua design, als de toevoeging van onder andere tractiecontrole en een TFT-kleurendisplay. Met z’n koppelrijke parelleltwin, instelbare vering en 17-duimswielen is de Versys 650 de ideale compagnon de route voor je volgende trip. Ook als de conditie van het wegdek te wensen overlaat.

Net zoals het nieuwe, in vier standen verstelbare windscherm, deflecteren ook de nieuwe top- en zijkuipen de rijwind beter bij de rijder vandaan. De topkuip herbergt daarenboven bijbehorende ledverlichting en een groot (10,9 cm diameter) TFT-kleurenschermpje als dashboard. Daar lees je niet enkel de nodige rij-info op af, maar je kan (via de Rideology-app) ook je mobieltje verbinden. Geconnecteerd, of je nu even een blokje om bolt of een verre trip ambieert.

Prijzen

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black: 8.849 euro
  • Metallic Phantom Silver/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black: 8.599 euro
  • Candy Lime Green/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black: 8.599 euro

Optiepakketten

  • Urban: Topkoffer 40 liter (399 euro)
  • Tourer: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, handkappen en een tankpad (899 euro)
  • Tourer Plus: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, handkappen, tankpad, ledmistlampen en verwarmde handvatten (1.599 euro)
  • Grand Tourer: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, handkappen, tankpad, ledmistlampen, 12V-oplaadpunt, GPS-steun, topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas, verwarmde handvatten en een hoog windscherm (2.249 euro)

Voor rijders met een A2 rijbewijs is er tevens een 35kW versie beschikbaar. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.be.