avatar MotornieuwsMotornieuws    26 mei 2023, 13:48    0   

Ducati rust de 2024 Monster en Monster Plus uit met een nieuwe Iceberg White-kleurstelling. Ze behouden hun 937cc Testastretta 11-graden V-twin motor, en leveren een vermogen van 111 pk bij 9.250 tpm en 69 Nm koppel bij 6.500 tpm.

Ophanging en remmen

De ophanging van de Monster bestaat uit een 43mm upside-down voorvork en een progressieve linkage monoshock met een aluminium achterbrug. De voorbelasting is instelbaar op de achterschokdemper. Het remsysteem omvat Brembo M4.32 monobloc remklauwen met vier zuigers aan de voorzijde en Brembo zwevende remklauw met twee zuigers aan de achterzijde, samen met ABS in de bochten.

Uitrusting

De standaarduitrusting van de Monster-serie omvat Ducati Quick Shift, power launch, tractiecontrole, wheelie control, een 4,3-inch TFT-display, verschillende rijmodi, power modes, een USB-stopcontact en ledverlichting. De Monster Plus voegt een voorkuip en een passagierszitcover toe voor een sportiever uiterlijk.
De 2024 Monster-serie is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Ducati Red, Aviator Grey en de nieuwe Iceberg White, die ook te zien zal zijn als basiskleur op de 2024 SuperSport 950 S. De Iceberg White Monster wordt geleverd met een contrasterend rood zadel. Prijzen en beschikbaarheid verschillen per land en zijn nog niet bekend.

Geef een antwoord