avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    20 okt 2021, 15:23    0   

We zouden hier graag een mooi, lang en diepgaand artikel schrijven over de nieuwe kleuren van de in 2021 volledig vernieuwde Kawasaki ZX-10R. Maar behalve de kleuren is er aan Kawasaki’s nieuwste weinig veranderd – en dat is vooral omdat er dus minder dan een jaar geleden, die stevige upgrade kwam. Dit wordt een one-minute read:

Los van de nieuwe kleuren, blijft dit één van de beste circuitmotoren op deze aardkloot.

Ziehier dus de nieuwe kleuren van de 2022 Kawasaki Ninja ZX-10R. Voor 2022 is de Ninja ZX-10R leverbaar in de nieuwe -geslaagde als je het ons vraagt – kleur Metallic Diablo Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray. Het lijkt wat op de Flat Ebony kleurstelling van 2021, maar met minder wit en moeilijker uit te spreken. Hiernaast blijft de KRT-Edition leverbaar. Prijzen worden later bekend.

Metallic Diablo Black / Metallic Matte Graphenesteel Gray. De eerste die hier ter redactie aan de deur belt en die kleur foutloos kan uitspreken, krijgt een Kawasaki T-shirt. Weliswaar in een een makkelijker uit te spreken kleur. Wit of zoiets.

Wie dacht dat de heerlijke kleurstellingen van de ZXR750 of GPz900R waarmee Kawasaki onlangs uitpakte ook meteen in de nieuwe line up zouden zitten, heeft dus valse hoop gekoesterd. Echter, zoals ons moeder altijd zei: wat niet is, kan nog komen.

Bloemen verwelken, schepen vergaan, maar de KRT uitvoering blijft bestaan.
Zou iemand de zij reflector laten staan?