avatar Gijs GilisGijs Gilis    15 feb 2022, 15:56    0   

Moto Guzzi heeft haar designers aan het werk gezet voor een aantal frisse kleuren op 2022-modellen. De V7 Stone en V85 TT zijn dit keer aan de beurt, waarbij die laatste zelfs een nieuwe variant krijgt in beperkte oplage. Laten we beginnen bij de V7 Stone. Die wordt nog steeds aangedreven door de 65 pk sterke 850cc V-twin als voorheen. Zijn nieuwe kleurstellingen krijgen de namen Giallo Metallico en Grigio Alluminio, naast de al beschikbare Nero Ruvido en Arancione Rame. De meer klassiek vormgegeven Special-versie behoudt haar kleurstellingen: Blu Formale of Grigio Casual.

Giallo Metallico
Grigio Alluminio

Ook de V85 TT in het nieuw

De V85 TT krijgt de nieuwe kleur Verde Altaj. Nog steeds beschikbaar zijn Nero Etna, evenals Giallo Mojave en Rosso Uluru, die beide worden aangeboden met een rood frame. De V85 TT Travel heeft een hoger toerscherm, een kofferset, verwarmde handvatten en smartphone connectiviteit. Voor 2022 krijgt hij ook een bandenspanningscontrolesysteem en een middenbok.

Verde Altaj

V85 TT Guardia d’Onore

Van de gelimiteerde editie van de V85 TT Guardia d’Onore worden wereldwijd slechts 1.946 exemplaren gebouwd, ter ere van de 75-jarige relatie tussen Moto Guzzi en het regiment Cuirassiers van de Italiaanse firma. De motorfiets is voorzien van een speciaal voor dit model ontworpen lakwerk, met speciale graphics, en een hoger toerscherm.

Guardia d’Onore