avatar MotornieuwsMotornieuws    27 mei 2021, 16:48    0   

Met de Voge 650DSX mogen we opnieuw een midsize adventuremotor verwelkomen. Deze nieuwe avonturier is klaar voor het grote werk en uitgerust met essentiële benodigdheden voor een kilometervreter. Zo geniet je van uitstekend comfort, een benzinetank van 18 liter, spaakwielen, Nissin-remmen met dubbele schijf vooraan, KYB-veerelementen, LED-verlichting en standaard van een bagagerek voorzien. Het full color TFT dashboard is onder andere voorzien van Bluetooth connectiviteit, een versnellingsindicator en een bandenspanningsmeter.

Grootste Voge

De 650DSX maakt gebruik van een 652 cc-eencilinder en is daarmee meteen ook de Voge met de grootste cilinderinhoud. Een BOSCH injectiesysteem vuurt de cilinder aan. Deze grote mono is het vijfde model in het gamma van het Chinese Voge. Binnen het avontuurlijke segment bieden ze ook nog de lichtere 500DS en 500DS LX (met koffers) aan. Sportievelingen kunnen bij Voge terecht voor de retro-ogende 300AC of de 500R naked.

Prijs

De 650 DSX zal vanaf juli bij de dealers staan in twee kleuren: zwart en rood. Het prijskaartje bedraagt een soepele €7.299 voor België (€8.399 in Nederland). Wie wilde plannen heeft kan de 650 DSX uitrusten met een optionele aluminium kofferset – bestaande uit een topcase en zijkoffers voor een extra €700.

Meer informatie

Ontdek alles over de Voge 650DSX