avatar MotornieuwsMotornieuws    07 apr 2023, 16:44    0   

Het wordt druk bij de stand van invoerder Moteo op het Belgian Bike Weekend. Suzuki, Benelli, SYM en Peugeot zullen in totaal 18 motoren ter beschikking hebben voor testritten en je kunt je daar op voorhand voor aanmelden!

Indrukwekkend aanbod

Met de zopas door MotorNieuws geteste Suzuki GSX-8S als één van de blikvangers in het aanbod, pakt Suzuki ook nog uit met de GSX-S1000, SV650 en de DL800 en DL1050 V-Strom. Voor Benelli zijn de TRK 502, de Leoncino 500 en 800 en de 752S wellicht populairst in een vloot van 7 motoren en verder staan ook de SYM’s en Peugeot Metropolis driewieler te wachten om getest te worden.

Nu al registreren?

Voor al deze motoren is er de mogelijkheid om je op voorhand te registreren voor een testrit.

Dat doe je eenvoudig door op deze link te klikken. Vanaf dinsdag 11 april, kun je ook op de site van het Belgian Bike Weekend terecht om je te registreren. Gewoon op het logo van het merk klikken en je bent al zeker van een plaats. Wie onderaan bij de opmerkingen nog meegeeft op welke dag en hoe laat hij of zij wil testen, mag er van uitgaan dat er in de mate van het mogelijke rekening gehouden wordt met het vooropgestelde uur. Voor elke motor zijn twee testritten per uur mogelijk.

Tot in Wieze op 22 en 23 april!