avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    02 feb 2023, 17:53    0   


Eind februari zakt ook MV Agusta Benelux af naar de MOTORbeurs in Utrecht. Daar zal MV niet enkel z’n gamma showen, maar wil het merk ook een Superveloce Special volledig customizen. En het leuke daaraan is: ook jij kan een steentje bijdragen. Al hoeft dat niet voor niks: de drie beste ideeën krijgen een plaatsje op de Superveloce in kwestie én mogen een weekendje gratis met een MV Agusta de hort op! Waar wacht je nog op?

Op instructies, misschien? Juist, ja. Voor je zelf in de weer gaat met Photoshop, Illustrator of godbetert MS Paint, is het misschien handig om weten dat niemand minder dan Woefie Art – Philippe Madou, voor de vrienden – zal instaan voor het uiteindelijke ontwerp. (W)Oef.

MV Agusta Benelux is vooral op zoek naar ideeën, tips, beelden die de weelderige geschiedenis van MV Agusta in de Benelux weerspiegelen. De mogelijkheden stuiteren daarbij van overwinningen van Giacomo Agostini, over opmerkelijke customs tot herinneringen die je mogelijk nog hebt aan een straf verhaal op of over een MV. Alles kan, alles mag. Wel, binnen de grenzen van ’t fatsoen, dan toch.

Meedoen?

Dat kan, zolang je je idee maar naar Dries Waeyaert van MV Agusta Benelux mailt, op dries.waeyaert@mvagusta.com. De MOTORbeurs staat gepland van 23 tot 26 februari, dus wacht je het best niet al te lang om je ideeën op papier of mail te zetten. In de startblokken, klaar, af! Succes!