avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    26 apr 2022, 18:06    0   

Zie je wel eens een motor passeren met een stickerset, waarvan je denkt: “die had ik zelf beter ontworpen”? Ben je fan van wat Kiska de afgelopen jaren voor KTM heeft betekend? Zin om je eigen KTM Duke te winnen? Drie keer ja geantwoord? Nu vier keer? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor KTM’s Design Your Duke-wedstrijd voor 2022. En daar kan jij – ja, jij! – je zelfontworpen, 2022 KTM Duke mee winnen!

Hoe doe je mee?

Om mee te doen, moeten de deelnemers een eigen stickerset ontwerpen voor een KTM Duke. Dat mag om het even welk model uit de line-up zijn, en om het even welke print, zolang het enige logo dat je gebruikt het KTM-logo is. Het ontwerp dat je op basis van de bijbehorende template maakt, dien je vervolgens via Vectary 3D Studio te uploaden en op een 3D-model van een Duke te renderen.

De laatste stap in het deelnameproces is het uploaden van je creatie naar Instagram en die te voorzien van de hashtag #DesignYourDukeContest. Klaar is Kees!

Voorwaarden

Wie kan deelnemen aan deze wedstrijd? Je moet minstens 18 jaar oud zijn en in Europa wonen, om in aanmerking te komen om deel te nemen. De wedstrijd is op 21 april 2022 afgetrapt en loopt tot 21 juni 2022. Op dat moment zal KTM-stuntrijder Rok Bagoroš de winnaar bekendmaken.

Inschrijven en deelnemen kan via deze link.

De prijs

Zoals gezegd mag de winnaar naar huis met een 2022 KTM Duke naar keuze – een 125, 390, 890 of 890R dus, afhankelijk van je rijbewijs. Voorts krijg je logischerwijs ook je zelfontworpen stickerkit voor je Duke én een waardebon van 500 euro, die je kan besteden aan KTM PowerParts voor je nieuwe Duke.

Klein detail: als je wint moet je je prijs op eigen kosten ophalen aan de KTM Motohall in Mattighofen… Ach, plak je er gewoon een motorreisje door Oostenrijk achteraan, toch?