avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    07 jul 2023, 11:56    0   

Als je hartslag al de hoogte in schiet bij de gedachte aan MotoGP, en je een zwak hebt voor de capriolen van Marc Márquez, dan hebben we goed nieuws voor u. De Spaanse achtvoudige wereldkampioen wil binnenkort immers een exclusieve Airbnb-ervaring aanbieden in zijn eigen teamtrailer tijdens de Grand Prix van Catalonië. Alsof dat niet genoeg is, is een geboekte overnachting ook goed voor een all-access backstage-ervaring in de MotoGP. Hoe? Dat lees je hieronder.

Overnachten als een kampioen

Nooit eerder was het voor buitenstaanders mogelijk om in de paddock – de natuurlijke biotoop voor racers en hun teams – te overnachten. En om het nog beter te maken: dit aanbod biedt meer dan enkel een comfortabel bed. Bereid je voor op een ritje in een MotoGP-simulator, VIP-zitplaatsen voor de race en een privérondleiding door de pitboxen. Once in a lifetime? Da’s zeker. Al moet je ons niet geloven, aangezien Marc Márquez er zelf ook nog wat over te vertellen heeft: “Dit is het meest opwindende motorsportkampioenschap ter wereld en als gastheer optreden in mijn thuisstad verhoogt echt de inzet voor mij. Mijn gasten zullen de rit van hun leven beleven – dit is een zeldzaam kijkje achter de schermen van de wereld van professioneel motorracen.”

Wat kun je verwachten?

Voor een bedrag van amper 93 euro per nacht – een knipoog naar Márquez’ racenummer, én een kans voor werkelijk iedereen om mee te dingen naar een plekje – biedt de multikampioen zijn gasten een reeks exclusieve ervaringen, waaronder:

  • Een nacht in de 50m2 grote teamtrailer van Márquez, vlak naast zijn eigen trailer, in een exclusieve zone aan de rand van het circuit.
  • VIP-toegang tot de race, inclusief toegang tot het VIP-dorp en de pitstraat bij de start van de Grand Prix.
  • Een rondleiding langs de persoonlijke memorabilia van de coureur, waaronder iconische helmen, racepakken en trofeeën.
  • De mogelijkheid om te proeven van het professionele raceleven op een MotoGP-simulator.
  • Een persoonlijke rondleiding door de paddock en de pitboxen, waar normaal enkel coureurs en hun teams mogen komen.

Staat er terloops nog even bij vermeld: gasten mogen niet met ‘een voertuig’ rijden of racen. Tja… Dan hoeft het voor ons niet meer. Koekoek.

Boeken maar!

Noteer alvast in uw agenda en zet een resem reminders in je telefoon: dit unieke verblijf is te boeken vanaf 19 juli 2023 om 19:00 op airbnb.com/motogp. Let op, de reis naar Montmeló, net buiten Barcelona, betaal je zelf. Al zal dat jou vermoedelijk niet tegenhouden. Is die wekker al gezet?