avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    13 jul 2022, 10:31    0   

Zin om er even een paar uurtjes tussenuit te trekken, het immer gejaagde stadsleven achter je te laten en te genieten van een hapje en drankje in het veld? Zoek niet verder: Vespa heeft met z’n Pic Nic de (motor)scooter in huis die perfect is toegesneden op die opdracht…

Volledig uitgerust

De Vespa Pic Nic is namelijk uitgerust met een reeks speciale accessoires ontworpen om maximaal te genieten van de momenten buitenshuis, tijdens de meest klassieke rit op het platteland of in een van die groene hoekjes die steeds vaker te vinden zijn in steden. Zo heeft Vespa er een heuse rotan picknickmand op gemonteerd, waar je de losse koeltas en het bijbehorend picknicklaken in op te bergen. Dat laatste is vervaardigd in een speciale jacquardstof met vlechtpatroon, én is waterafstotend. Ideaal voor buitengebruik, met andere woorden.

Zowel de mand als het laken neem je makkelijk mee op je trip, dankzij het verchroomde bagagerek voor- en achteraan dat standaard wordt geleverd op deze speciale versie. Bevestigen kan middels de bruine lederen riem, die tevens dubbelt als handvat.

Groen of grijs

De Vespa Pic Nic is verkrijgbaar in de kleurenschema’s Verde Pic Nic (pastelgroen) en Grigio Pic Nic (grijs) met graphics op de zijpanelen, een pak chroom en een speciaal tweekleurig zadel. Zoals bij elke speciale editie van Vespa, krijgt ook de Pic Nic een speciaal naamplaatje op het beenschild.

Prijzen en beschikbaarheid

De Vespa Pic Nic is vanaf heden beschikbaar in zowel een 50cc- als een 125cc-versie, die respectievelijk € 4.699 en € 5.699 moeten kosten. Op de 125cc is daarenboven 2 jaar Road Assistance inbegrepen. Ga dat zien, bij je lokale Vespa-dealer!