avatar MotornieuwsMotornieuws    16 feb 2023, 18:00    0   

In 2022 presenteerde Yamaha Motor Europe, branch Benelux de eerste editie van de Yamaha Demo Ride Tour. Dit mobiele evenement stopte gedurende het seizoen iedere zaterdag bij een select aantal Yamaha-dealers in de Benelux en op speciale Yamaha-evenementen. Met duizenden enthousiaste bezoekers en vele honderden gemaakte proefritten was de Demo Ride Tour een dusdanig succes dat Yamaha ook voor de zomer van 2023 een Tour aankondigt. Ditmaal stopt de karavaan op maar liefst 34 locaties in Nederland, België en Luxemburg.

Gratis proefrijden

Als je één of meerdere Yamaha-modellen wilt uitproberen, dan is de Demo Ride Tour iets voor jou. Vanaf 4 maart kun je helemaal gratis bestaande en nieuwe Yamaha-modellen proefrijden. De proefrit duurt zo’n 45 minuten en je volgt met een groep een vooraf samengestelde route. Zo kun je optimaal genieten van de mooie route en de kwaliteiten van je test-Yamaha. Welk motorrijbewijs je ook hebt, je bent welkom om op een motorfiets binnen die categorie een proefrit te maken. En na afloop krijg je ook nog een bijzonder Yamaha-cadeautje.

Heel veel keuze

Tijdens de Demo Ride Tour zullen er zowel bestaande als nieuwe Yamaha-modellen beschikbaar zijn voor een proefrit. Heb je de NIKEN GT met zijn unieke dubbele voorwielen al eens getest? Stap je op de Ténéré 700? Of ben je meer van het snelle en strakke stuurwerk en is de R7 je ding? Wat je voorkeur ook heeft, tijdens de Yamaha Demo Ride Tour mag je ze allemaal proberen.

Welke modellen?

Op basis van beschikbaarheid per locatie zullen de volgende modellen aanwezig zijn tijdens de Yamaha Demo Ride Tour: Hyper Naked: MT-10, MT-10 SP, MT-09, MT-09 SP (& 35 kW-versie), MT-07 (vol vermogen & in 35 kW Pure-versie); Supersport: R7 (& 35 kW-versie); Sport Heritage: XSR900, XSR700, XSR700 Legacy; Sport Touring: Tracer 9, Tracer 9 GT, Tracer 9 GT+, Tracer 7, NIKEN GT; Adventure: Ténéré 700, Ténéré 700 Rally, Ténéré 700 World Raid; Scooters: TMAX Tech MAX en XMAX 300 Tech MAX.

Boek snel

Kijk wanneer de Yamaha Demo Ride Tour langskomt bij jou in de buurt en boek snel een plek op je droommotor. Je vindt alles wat je moet weten op www.yamaha-demo-ride-tour.com