avatar Gijs GilisGijs Gilis    24 mrt 2021, 14:38    0   

Ook Royal Enfield ontspringt niet aan de Euro 5-dans. De Interceptor 650 en Continental GT 650 krijgen naast die EU5-aanpassingen ook nieuwe kleuren. Zo is de Interceptor 650 nu verkrijgbaar in twee nieuwe unikleuren (Ventura Blue en Canyon Red), twee nieuwe dual tone-kleurstellingen (Downtown Drag en Sunset Strip) en een nieuwe bijgewerkte versie met een chromen tank (Mark 2). Die laatste is een ode aan de originele Interceptor 750. De 2021 Interceptor 650 behoudt de opvallende Orange Crush-kleurstelling.

Continental GT

Over naar de Continental GT 650 dan, want die krijgt ook vijf nieuwe kleurstellingen. Royal Enfield heeft gehoor gegeven aan de oproepen van GT-fans en heeft de Continental opnieuw in de geliefde Rocker Red-kleurstelling gestoken. Daarnaast is de GT ook verkrijgbaar in het nieuwe Dux Deluxe, Ventura Storm, British Racing Green en een bijgewerkte versie van de Mister Clean in het chrome.

Klant is koning

Naast de nieuwe kleurstellingen krijgen beide motorfietsen ook een paar esthetische updates. Zo zijn de voorvorkbeschermers nu standaard en introduceert Royal Enfield zwarte velgen en spatborden op meerderde modellen. Een update die doorgevoerd is nadat eigenaren enthousiast gereageerd hadden op de zwarte velgen, die eerder alleen verkrijgbaar waren op de dual tone-kleuren.

Meer info vind je hier.