avatar MotornieuwsMotornieuws    12 jan 2023, 15:13    0   

Voor het nieuwe jaar komt kledingmerk Rusty Stitches met veel nieuwe producten voor urban motorrijders. Naast jassen zoals de Jari & Joyce heeft Rusty Stitches ook veel nieuwe handschoenen toegevoegd aan de collectie. En Rusty Stitches zou Rusty Stitches niet zijn zonder een collectie met gewaagde kleuren.

Jari & Joyce V2

De bestseller Jari & Joyce is geüpdatet naar de V2-versie. Deze leren motorjas drukt sinds de start in 2017 zijn stempel op het merk. De nieuwe variant zorgt voor nog meer comfort door de verbeterde binnenvoering en rugventilatie. De Jari & Joyce zijn verstelbaar in de taille en polsen voor een goede pasvorm. Aan de voorkant van de jas zitten twee ventilatieritsen op de borst. De uitneembare beschermers op de schouder en elleboog zorgen voor je veiligheid, zonder in te leveren op draagcomfort. De Jari V2 kan eenvoudig worden uitgerust met een D30-rugprotector.

Jari & Joyce V2

Ann

De Ann is een absolute eyecatcher met haar oil look. Je zult versteld staan hoe deze jas er zelfs tijdens donkere ritten uitziet. Veel ogen zullen op je gericht zijn als je over de straat scheurt met de Rusty Stitches Ann. Naast zijn indrukwekkende look biedt de jas gegarandeerde veiligheid en ultiem comfort voor de perfecte prijs.

Ann

Dylan

De Dylan is een praktische, waterdichte en comfortabele jas met een strakke styling om je veilig en droog te houden. De perfecte jas als je gewoon wilt genieten van de rit zonder je zorgen te maken over het weer. Dankzij de uitneembare thermische voering en het Humax-membraam is hij geschikt voor omstandigheden variërend van vroege lentetemperaturen tot warme zomerdagen. De Dylan is ontworpen met een camo design voor een stoere en krachtige look.

Dylan