avatar MotornieuwsMotornieuws    07 mei 2021, 16:55    0   

In Motor Magazine #5 kon je lezen over de Zero Rider Experience. Wegens het grote aantal inschrijvingen besliste Zero Motorcycles om een extra dag Zero Rider Experience te organiseren. Je kan dus elektrisch motorrijden ontdekken op ofwel zaterdag 3 ofwel zondag 4 juli 2021! Schrijf je meteen in via deze link (nog tot 15 juni 2021). Voor wie de info gemist heeft, vatten we hieronder nog even alles samen:

Word testrijder voor één dag en rij mee met de Zero Rider Experience

Elektrische motoren, je kan er niet meer om heen. Maar hoe rijdt zo’n elektromotor nu? Zero Motorcycles, marktleider op vlak van elektrische motorfietsen, geeft zeven lezers van Motor Magazine de kans om het te ontdekken en beoordelen tijdens een elektrische testdag. Samen met de redactie van Motor Magazine trek je eropuit voor een uitgebreide testrit zodat je volop elektrisch rijden kunt ontdekken.

Zero Rider Experience

Wat mag je verwachten?

De Zero Rider Experience vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juli. Ontvangst met koffie, lunch en een drankje achteraf is inbegrepen, en onderweg zorgen fotografen voor een uitgebreid fotoverslag. Kortom: wij zorgen voor een dag intensief elektrisch rijden, jij zorgt achteraf voor jouw oordeel of dit type motor je kan bekoren of niet. De resultaten en indrukken van de zeven lucky bastards die mogen deelnemen verschijnen in diverse media die meewerken aan het event.

Ook 11 kW

Enkel in het bezit van een A1-rijbewijs? Laat dat je niet weerhouden van een deelname! Zero Motorcycles stelt namelijk ook enkele modellen ter beschikking met een maximaal vermogen van 11 kW.

Zero Ride Experience

Schrijf je nu in

Wil je kennis maken met elektrisch motorrijden en achteraf je mening met ons delen? Of heb je gewoon zin in een topdag op de motor? Vul het formulier in op deze pagina om je registratie te voltooien. Ben je één van de gelukkigen dan nemen we contact met je op. Inschrijven kan tot en met 15 juni.

Meer Zero?
Lees onze test met de Zero SR/S
Ontdek meer over Zero Motorcycles