avatar Gijs GilisGijs Gilis    05 jul 2021, 17:37    0   

Tank Machine en Indian Étoile hebben een Limited Edition NEON Scout Bobber Sixty-serie aangekondigd. De Franse ontwerper Clement Molina, oprichter van de customwerkplaats Tank Machine, zet zijn succesvolle samenwerking met de Parijse dealer Indian Étoile voort. In opdracht bouwt hij drie in het oog springende variaties op de Indian Scout Bobber Sixty voor de Limited-Edition NEON Series.

Opvallende kleuren

In opdracht van Indian Étoile stelde Molina een vernieuwende aanpak voor om de basismotoren in plaats van hun ingetogen, matzwarte kleur juist te voorzien van opvallende, felle kleurenschema’s. Daarbij liet hij zich inspireren door de racesport, met name de Amerikaanse Nascar-serie.

Details zijn belangrijk

Aandacht voor detail is een belangrijke eigenschap van de creaties van Tank Machine, een eigenschap die ze zo geraffineerd en populair maakt. Deze aandacht voor detail strekt zich uit tot de keuze van de accessoires en is vooral belangrijk voor de samenhang van hun projecten. Voor de NEON-serie is dat niet anders.

Drie kleurenschema’s

Na vele uren van verfijning van de drie designs, hebben Tank Machine en Indian Étoile de laatste hand gelegd aan het NEON-project. Er is keuze uit drie kleurenschema’s, allemaal voorzien van het Tank Machine-logo.

Aanpassingen:

– Keuze uit drie NEON-lakkleuren

– NEON-zadelbekleding met op kleur afgestemde stiksels

– Tank Machine koplampplaat met stuurschakelaar voor ‘daglicht’-stand

– Tank Machine kentekenplaathouder

– Stuur met spiegels en richtingaanwijzer stuuruiteinden

– Trask luchtfilterkit

– Supertrapp Black Edition-uitlaat

– Multifunctionele achterlichtkit

– Grote Avon-banden

– Volledige aandrijflijn in matzwart, inclusief de velgen

– Vorkbeschermers