avatar Gijs GilisGijs Gilis    14 jan 2022, 17:02    0   

Handig: de Muc-Off reinigingsemmer heeft een filter onderaan die ervoor zorgt dat je borstel of spons volledig van alle vuilresten ontdaan wordt tijdens het uitspoelen. Zo voorkom je krassen door vuilresten op je geliefde machine. Om je poetsbeurt nog gemakkelijker te maken, heeft Muc-Off een reinigingskit met specifieke borstels, microvezeldoeken, reinigingsmiddelen, smeermiddelen en een beschermende spray.

Wat zit er in de kit?

In de Muc-Off-reinigingskit zit de Punk Powder Twin Pack motorfietsreiniger, een product dat ontvet en vuil oplost. Een kettingborstel om de ketting van de motorfiets in goede staat te houden. Een zachte wasborstel van Muc-Off die voorzien is van zachte borstelharen om gelakte onderdelen niet te beschadigen of te bekrassen, en een wielborstel met een speciaal ontwerp voor makkelijke bereikbaarheid rondom de velg, spaken, remklauwen en ophangingselementen.

Wat nog meer?

Een microvezeldoek, microvezel reinigingshandschoen en de Motorcycle Protectant die een gladde beschermlaag achterlaat. Verder nog een kettingsmeermiddel, de Motorcycle Silicon Shine om gelakte onderdelen weer als nieuw te laten blinken, een kettingreiniger en tot slot een Nano Cleaner die op microscopisch niveau het vuil aanvalt en afbreekt. De prijs voor al dit moois bedraagt 179,90 euro. Poetsen maar! Je machine verdient het.