avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    17 apr 2023, 11:52    0   

We dreigen in herhaling te vallen, maar: heb je écht nog redenen nodig om komend weekend af te zakken naar het Belgian Bike Weekend? We doen er graag nog een schepje bovenop. Indian Motorcycle heeft immers een geweldige wedstrijd voor je in petto. Als je een testrit boekt op een FTR, dan geniet je niet enkel van een fantastische rit, maar maak je in één klap ook kans op een unieke Indian FTR Loeb, een circuitdag op een FTR en een unieke Bell Racestar-helm.

FTR Loeb

Met de FTR Loeb hebben Loeb en Tank Machine een unieke interpretatie gegeven van de Amerikaanse V-twin, als eerbetoon aan de negen WRC-titels en de motorfietspassie van Sébastien. Het is nu aan Tank Machine om de komende maanden deze machine met metaal en lak tot leven te brengen. De term ‘uniek’ mag je overigens vrij letterlijk nemen: er worden twee stuks van de FTR Loeb gemaakt. Waarvan er eentje naar de legendarische rallyrijder zelf gaat – de gelukkige winnaar van de wedstrijd krijgt het tweede exemplaar tijdens een VIP-reis naar Wheels & Waves overhandigd door Sébastien Loeb zelf.

Winnen? FTR testrijden op het Belgian Bike Weekend!

Om bovenstaande motor te winnen, moeten rijders uit deelnemende landen – waaronder België – tussen 8 februari en 15 mei 2023 een testrit maken met een FTR. Dat kan via online registratie en testrit bij een Indian-dealer in uw buurt. Maar het kan ook tijdens het Belgian Bike Weekend, waar Indian maar liefst vijf (5!) FTR’s heeft klaarstaan voor een testrit: een standaardversie, een FTR R Carbon en drie nagelnieuwe FTR Sports. Kom naar het BBW, zoek de stand van Indian en waag je kans!

Op de winnaar van de FTR Loeb is het na afloop van ons evenement nog even wachten tot eind mei, maar op het Belgian Bike Weekend zelf kan je met je testrit alvast een trackday met een FTR of een prachtige Bell Racestar-helm winnen. Nog redenen nodig? Wij dachten het niet. Tot dan!