avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    28 mrt 2023, 11:57    0   

Over enkele weken is het zover: op 22 en 23 april 2023 trappen we de eerste editie van ons Belgian Bike Weekend af in de Oktoberhallen. Een absolute totaalbeleving voor motorrijders, waar iedereen de kans krijgt om testritten te maken met de nieuwste modellen van de grootste merken. We overlopen in deze reeks graag even de motoren die merken zullen meebrengen naar Wieze, en waar jij – ja, jij daar! – dus mee aan de rol kan op en naast het asfalt. Vandaag op het menu: Italjet

Dragster 200

‘Een superbike voor de stad’, zo noemt het Italiaanse powerscootermerk z’n Dragster zelf. En daar lijkt op het eerste zicht weinig van gelogen. Van het chroommolybdeenstalen trellisframe, over de enkelzijdige naafbesturing, de exuberante looks, tot de 17,5 pk / 15,5 Nm sterke, vloeistofgekoelde DOHC √©√©npitter: deze motorscooter is niet gemaakt om ongezien mee voorbij te sluipen. Een uniek stukje techniek ook, dat niet kan wachten tot je een testrit boekt.

Testrijden: jazeker!

Italjet brengt bovenstaande machine alvast mee naar het BBW, waar jij ‘m gedurende 15-20 minuten kan testrijden over door ons uitgestippelde routes. Aanmelden kan niet vooraf, dat gebeurt ter plaatse op de stand van het merk in kwestie. First come, first served! Wees zeker op tijd indien je een testrit wenst in te plannen! Tot dan?