avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    03 apr 2023, 13:00    0   

Over enkele weken is het zover: op 22 en 23 april 2023 trappen we de eerste editie van ons Belgian Bike Weekend af in de Oktoberhallen. Een absolute totaalbeleving voor motorrijders, waar iedereen de kans krijgt om testritten te maken met de nieuwste modellen van de grootste merken. We overlopen in deze reeks graag even de motoren die merken zullen meebrengen naar Wieze, en waar jij – ja, jij daar! – dus mee aan de rol kan op en naast het asfalt. Vandaag op het menu: Horwin

SK3

Sportief en elektrisch, met het gemak van een motorscooter. Zo kan je de Horwin SK3 samenvatten. Deze atleet haalt dankzij z’n 6,3 kW middenmotor dik 90 km/u, en zingt het op één batterijlading tot 80 km uit. Volledig opladen duurt ongeveer 5 u. Voorts kan de SK3 uitpakken met ledverlichting rondom, een ruim opbergvak onder het zadel (waar ofwel je helm ofwel een optionele tweede accu in past), een FOC-energie- en CBS-remmanagementsysteem. Z’n strakke lijnen maken ‘m een opvallende verschijning in en rond de stad!

CR6

De nieuwe CR6 is niet enkel een opvallende verschijning, maar ook state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Opladen is pas nodig na 120 kilometer rijden en ook qua prestaties komt deze knaap absoluut niet te kort. Met een acceleratie van 0-60 km/u in slechts 6 seconden en een topsnelheid tot 95 km/u is de CR6 van geen kleintje vervaard én steeds in voor een geïnspireerde rit. Van en naar het werk, of geruisloos uitwaaien op zondag. Test ‘m zeker even op de Horwin-stand op het Belgian Bike Weekend!

Testrijden: jazeker!

Horwin brengt bovenstaande machines alvast mee naar het BBW, waar jij ze gedurende 15-20 minuten kan testrijden over door ons uitgestippelde routes. Aanmelden kan niet vooraf, dat gebeurt ter plaatse op de stand van het merk in kwestie. First come, first served! Wees zeker op tijd indien je een testrit wenst in te plannen! Tot dan?