avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    23 feb 2023, 17:09    0   

Waar het Belgische elektrische motormerk Trevor midden vorig jaar nog voorzichtig de ambities uitsprak, is het nu aan een volgend hoofdstuk toe. De eerste motoren verschenen al in het straatbeeld en nu is ook het hoofdkwartier op het Antwerpse Zuid een feit. En daar hoort ook een opmars in de verkoop bij: wie dit jaar nog zijn Trevor wil, zal snel moeten zijn…

TREVOR HQ

De allereerste Belgische fabrikant van gehomologeerde elektrische motoren heeft voor zijn thuisstad Antwerpen gekozen om zich te settelen. Met een showroom, maar boven alles met de eerste ‘street legals’ die er nu in het straatbeeld verschijnen. Wie er nog geen wist te spotten in de stad, kan de knappe elektrische machines gaan ontdekken in de allereerste Trevor-HUB op het Antwerpse Zuid, in de Gijzelaarstraat 10.

In het hoofdkwartier kan je terecht om alle modellen en opties te bekijken, testritten te boeken of de community ontmoeten tijdens één van de events. Het is bovendien de ideale uitvalsbasis om het potentieel van de urban Trevor DTRe Stella te ontdekken, je rijdt er zo mee door de leukste straten van Antwerpen en langs de Schelde. Ga dat zien!