avatar Gijs GilisGijs Gilis    24 nov 2021, 16:38    0   

Heb je technisch verstand van motoren en affiniteit met het merk Yamaha? Dan is dit misschien wel de geknipte job voor jou. Yamaha Motor Europe N.V. branch Benelux, te Schiphol-Rijk, Nederland, is namelijk op zoek naar een fulltime ervaren Service Coordinator Powered Two Wheelers.

Wat ga je doen?

Als Service Coordinator PTW bied je technische ondersteuning aan ons PTW & ATV dealernetwerk. Naast het beantwoorden van (technische) vragen van onze dealers en B2B partners ben je ook verantwoordelijk voor het afwikkelen van garantie aanvragen. Tevens voer jij, in overeenstemming met onze hoge onderhoudsrichtlijnen en -procedures, services en reparaties uit in onze PTW werkplaats.

Je werkt nauw samen met de andere collega’s binnen het Service team en vindt het leuk om actief bezig te zijn met de technische kant van onze producten en denkt in oplossingen.

Het totale YMBNL-team bestaat uit 28 gedreven en gepassioneerde medewerkers die samen het beste willen voor onze dealers en eindgebruikers. Je bent een echte team player en maakt deel uit van de Service afdeling onder dagelijkse leiding van de Sr. After Sales Coordinator. We verwachten tevens flexibele inzet bij de andere productgroepen.

Waar ben je verantwoordelijk voor:

 • Het bieden van technische ondersteuning aan het dealernetwerk en B2B partners
 • Beantwoorden van (technische) vragen en afhandelen van klachten
 • Het geven van technische trainingen
 • Deelnemen aan (inter)nationale events en PR activiteiten

Wie ben jij?

Een gemotiveerde collega, je bent authentiek en hebt passie voor dat wat je doet. Je bent in staat projecten en trainingen zelfstandig op te zetten, maar bent ook iemand die graag samenwerkt. Jij bent klaar om deze uitdaging aan te gaan en bent niet bang om nieuwe dingen te ondernemen. Je bent een techneut, maar vindt het ook leuk om dagelijks contact te hebben met collega’s en dealers. Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha!

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over een technische MBO-niveau in werk en denkniveau met 3-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Technische kennis van Motorfiets & ATV producten;
 • Affiniteit met de Yamaha producten en de motorsport;
 • Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
 • Vanwege de contacten in België en Luxemburg is kennis van de Franse taal een pré
 • Flexibele no-nonsense mentaliteit;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Self-starter;
 • Je bent in het bezit van het rijbewijs A & B/E.

Over Yamaha Motor Europe

Yamaha Motor Europe, branch Benelux (YMBNL) is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in de Benelux voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, buitenboordmotoren, Wave Runners, ATV’s & Side by Side, golf cars en generatoren. Tevens is Yamaha Motor Europe, branch Benelux importeur van de bootmerken Buster, Yamarin, Pioner, en YAM. Voor al deze producten kan een beroep gedaan worden op een officieel netwerk van geselecteerde dealers.

Wat bieden wij jou?

Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of boot rij-/vaarbewijs.

Contact:

Klinkt dit als jouw volgende job? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of ENG) via onderstaande link of via Recruitment@yamaha-motor.nl