avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    17 nov 2023, 11:12    0   

Wie de afgelopen jaren de ambitie had om motorkilometers te maken, maar geen idee had waarheen, kon altijd terecht op de website van Motorcycle Diaries. Daar heeft de crew niet enkel een schier eindeloze ‘must rides’ en ‘points of interest’ voor u verzameld, ook de inmiddels erg uitgebreide community kan op de website aan de slag om hun verborgen pareltjes aan de kaart toe te voegen. En nu is er dus een nieuwe video, waarin de stichter van Motorcycle Diaries en Ant Productions – Peter-Jan Willems – zelf op ontdekking trekt: “A Different Pair of Eyes”. Absoluut droomvoer op een herfstige vrijdagmiddag.

Motorcycle Diaries trekt in z’n nieuwste worp met een Ducati DesertX en Yamaha XTZ 750 Super Ténéré op een opwindend motoravontuur, vanuit het hart van Europa, over de geplaveide straten van België via de zonovergoten landschappen van Frankrijk en Spanje tot de adembenemende kust van Portugal.
“A Different Pair of Eyes” is volgens de makers niet zomaar een film – het is een uitnodiging om zelf ook op verkenning te trekken, om verborgen juweeltjes te ontdekken, zelfs op de meest bekende plekken.

Zet alvast even een out of office klaar voor de komende twintig minuten, laat je meevoeren langs onbekende droombestemmingen en plan vervolgens alvast je eerstvolgende motorreis…

Geef een antwoord