avatar MotornieuwsMotornieuws    22 jan 2021, 15:41    0   

Een vaccin tegen Covid-19, allemaal goed en wel, maar waar wij écht naar uitkijken dat is natuurlijk het nieuwe motorseizoen. Nu stilaan alle merken hun prijzen en modellen voor 2021 uit doeken hebben gedaan en de dagen voorzichtig beginnen te lengen, is het voor zij die op zoek zijn naar een nieuwe motor de ideale moment om te gaan vergelijken. Eén van de hoogtepunten voor het nieuwe jaar is volgens ons alvast de nieuwe Kawasaki Versys S. En wij mogen vijf lezers trakteren op een daguitstap met deze nieuwe Adventure slash Allroad slash Sporttourer.

Veelbelovend

Wij mochten de nieuwe Kawasaki Versys S al aan een grondige test onderwerpen en toen wisten vooral het uitgebreide accessoirepakket en de sterke technologische rijhulpmiddelen ons te overtuigen. De Versys S stuurt haarscherp, remt als de beste, is comfortabel en heeft tegelijkertijd een niet te onderschatten, pittig karakter. Maar goed, je moet ons niet op ons woord geloven. Probeer het vooral zelf!

Als eerste in ’t land

We mogen dankzij Kawasaki namelijk vijf lezers een dag lang op pad sturen met de 2021 Kawasaki Versys S. Dat geeft je ruim de tijd om alles wat wij er over schreven zelf eens aan de tand te voelen. Mocht het idee om er een dagje op uit te trekken met een gloednieuwe, compleet uitgeruste premium motor je nog niet over de streep trekken, dan vertellen we er nog graag bij dat je een van de eersten in België zal zijn die een been over de Versys S mag werpen. Perfecte munitie, dus, om de best gefundeerde mening klaar te hebben en zo het Laatste Woord te kunnen claimen zodra we weer discussies mogen gaan voeren op café.

Stuur een mail!

Wat moet je net doen om die daverende daguitstap te winnen? Weinig! Stuur simpelweg een mailtje met als titel ‘Versys S’ naar info@motornieuws.be en vertel ons waarom jij de Versys S zou willen testen en wat voor jou de ideale daguitstap met een nieuwe motor inhoudt. Wij doen de rest. En dat wil zeggen: de winnaars verwittigen, de datum afspreken en de Kawasaki Versys S volgetankt klaar stellen voor je.

Succes!

klik hier om je mail te versturen

Lees hier de eerste test van de Kawasaki Versys S