avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    11 jan 2022, 18:30    0   

Dit jaar wordt de Dakar rally veel meer dan een race voor Dafy Moto, het wordt een heus merk! En om dat te vieren, bieden MotorNieuws en Dafy een lezer de kans om de Dakar adventure jas winnen!

Deze jas kun je winnen!

‘Dakar’ is nu ook een kledingmerk

Om het Dakar-kledingmerk nog meer op de voorgrond te plaatsen, rekent Dafy op niemand minder dan Xavier De Soultrait! Na een zware crash vorig jaar – toen hij aan de leiding reed – is De Soultrait terug op zijn Husqvarna in de Dakar van dit jaar. De uitdaging dit jaar is om hetzelfde tempo te houden als vorig jaar en tegelijkertijd minder risico’s te nemen. Met trots kondigt Dafy Moto aan dat Xavier De Soultrait de ambassadeur is van het nieuwe motorkledingmerk “Dakar”. Deze uitrusting, gericht op avontuurlijk motorrijden, is gemaakt voor al diegenen die, zoals Xavier, graag de gebaande paden verlaten om (niet te veel) te verdwalen in de natuur. Het is dus met deze nieuwe rol van ambassadeur dat Dafy al zijn steun betuigt aan Xavier De Soultrait, die bij het intikken van deze lijnen met zijn fabrieks Husqvarna op de 16de plek staat.

Win de Dakar-jas zoals Xavier De Soultrait die draagt!

Dafy Moto, sinds kort ook aanwezig met een online shop voor Vlaanderen, heeft een Dakar jas klaarliggen voor een lucky motornieuws lezer. Wat moet je doen om die te winnen? Bitter weinig eigenlijk! Ga naar de Dafy website en vertel ons via mail op info@motomedia.be in hoeveel maten de Dakar Jas momenteel beschikbaar is. Gebruik als titel van je mail ‘Dakar Dafy’!

Onze onschuldige hand van dienst kiest voor het einde van de Dakar rally nog een winnaar!

Leer Xavier De Soultrait van iets dichterbij kennen!