avatar MotornieuwsMotornieuws    04 nov 2021, 18:12    2   


Al bijna 50 jaar schrijft Dafy Moto een ongelofelijk succesverhaal. Sinds hun ontstaan in 1974 opdende de Franse onderneming meer dan 180 winkels in Frankrijk en sinds 2007 zijn ze ook online actief. Nu begint Dafy Moto ook aan een internationaal verhaal. En dat begint in… België!

Alle bekende merken op vlak van motoruitrusting (Alpinestars, Shoei, REV’IT,…) zijn vertegenwoordigd in de Belgische catalogus van Dafy Moto, en dat tegen onklopbare prijzen. Daarnaast biedt Dafy ook haar eigen merken aan: All One, DMP en Baltik.

“In totaal kan de klant kiezen uit bijna 200 merken in uitrusting, accessoires en banden voor de motorfiets. Racefanaten, toerrijders, avonturiers of scooterrijders, iedereen kan zijn gading vinden”, legt Sarah Mussati van Dafy Moto uit.

Bezoek zeker even de Belgische website van Dafy Moto en volg als de wiedeweerga hun Facebookpagina!


Win een volledige motoroutfit van Dafy Moto!


Om de komst naar België te vieren, schenken Dafy Moto en MOTOR Magazine een complete motoruitrusting weg aan een gelukkige lezer. Een stadsoutfit die samengesteld is om het barre herfst- en winterweertje te trotseren, en bestaat uit:

Een schitterend pakket voor elke motorrijder, met een totale waarde van maar liefst 465 euro!

Wat moet je daarvoor doen?


Als je goed rondsnuffelt op de Belgische website van Dafy Moto, dan vind je zonder problemen het antwoord op de volgende vraag:

Kan je ons vertellen waar de allereerste winkel van Dafy Moto in februari 1974 werd geopend?

Jullie antwoorden zijn welkom op info@motomedia.be, waarna een onschuldige kinderhand één gelukkige winnaar uit de correcte antwoorden zal loten. Veel succes!