avatar MotornieuwsMotornieuws    12 sep 2020, 15:37    0   

Geen idee hoe 2020 voor u tot nog toe verliep, maar het kan in elk geval binnenkort (nog) beter worden. MotorNieuws biedt immers 5 lezers de kans om een weekend met de nieuwe Kawasaki Ninja 1000 SX op pad te gaan. Wat moet je daarvoor doen? Dat zullen we eens uit doeken doen:

Toen we de nieuwe Ninja 1000 SX eind januari gingen testen in Spanje hadden we er niet alleen geen idee van dat vliegen naar Spanje kort daarna verboden zou worden, maar we wisten ook niet wat te verwachten van de 2020 Kawasaki Ninja 1000 SX. Onze testrijder van dienst vervalt niet snel in superlatieven. Zo vindt hij wat gebeurde in Blankenberge een opstootje en was het in de voorbije hittegolf “niet al te koud”. Om maar te zeggen: de man overdrijft niet snel. Daarom plukten we een aantal van zijn quotes uit de eerder gepubliceerde test om een idee te schetsen van Kawasaki’s sport tourer:

“De nieuwe Ninja 1000 kan sport-touring weer hip maken. De nieuwbakken Ninja zou wel eens de motor kunnen worden die deze heerlijke klasse nieuw leven in kan blazen. Van animator tot reanimator?”

Of:

“Weinig motorfietsen geven je een instant gevoel dat alles klopt. De Ninja doet dat wel.”

En:

“De Ninja 1000 SX is wat MotorNieuws betreft, nù al de Kawasaki van het jaar.”

Ook dit nog:

“Wie er eentje koopt, zal er de komende vijf jaar niet eens aan dénken om nog een andere motor te kopen.”

Weekendje weg

Dit is dus de motor waarmee vijf van onze lezers een weekend mee op pad mogen. Wat moet je daarvoor doen? Niet eens zo gek veel, we zouden niet willen dat een te hoge drempel om deel te nemen in de weg staat van wat een memorabel weekend kan worden.

Deelnemen is bijgevolg bijzonder eenvoudig: stuur een mail (met als titel ‘Ninja 1000 SX’ naar redactie@motornieuws.be en leg daarin uit waarom we jou moeten kiezen als één van de vijf winnaars. Pluspunten zijn alvast het talent om de motor goed in beeld te brengen en/of er een leuk verhaal over te schrijven. We zijn immers van plan je ervaringen te delen.
Er zijn natuurlijk ook een boel andere zaken die in je voordeel kunnen spreken. Heb je een half miljoen Instagram volgers? Droom je al jaren van een weekendje met een Kawa? Of ben een je persoonlijke vriend van Eva Mendez? Laat het ons weten! Wij doen de rest.
En dat wil zeggen: de winnaars verwittigen, de datum afspreken en de Kawasaki Ninja 1000 SX in optima forma klaar stellen voor je.

Waar wacht je nog op???

klik hier om je mail te versturen

Lees hier de eerste test van de Kawasaki Ninja 1000 SX