avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    08 jun 2023, 22:53    0   

Acht (jawel, je leest het goed) lezers van deze fijne website mogen zich verheugen op een dagje urban scooterplezier. Dat is immers het aantal lezers dat we uitnodigen om met ons de nieuwe Yamaha Neo’s Dual Battery te gaan testen op een toplocatie.

Yamaha Neo’s Dual Battery

Acht lezers van MotorNieuws mogen testrijder voor één dag worden en met ons een dag lang de Yam aha Neo’s Dual Battery testen.Yamaha zet met de Neo’s Dual Battery een handige, elektrische stadsscooter in de markt met dubbele, uitneembare accu. Die biedt tot – je raadt het nooit – twéémaal zoveel bereik als z’n standaard broertje. Dit model is tijdelijk beschikbaar, tot en met eind augustus 2023. Maar het is absoluut de moeite om de combinatie van een grotere range met het vlotte karakter van de Neo’s te ervaren.

Acht lezers voor één topdag

Daarom nodigen Yamaha Benelux en MotorNieuws 8 lezers uit om een dag op de Neo’s Dual Battery door te brengen. Je wordt ontvangen in The HandleBar, MotorNieuws’ eigen motorcafé boven de redactie in Wetteren, waar bij een ontbijt de dag én de eigenschappen van de Neo’s overlopen worden.

Daarna gaat het richting Gent waar we één van de mooiste steden van Europa verkennen met een scooter die daar uitstekend voor geschikt is. Er is zelfs een lunch bij op een exclusieve locatie. Tijdens het bezoek aan Gent zorgen onze videoman en fotograaf ervoor dat alles vastgelegd wordt en dat iedereen, zoals het een testrijder betaamt, op het einde van de dag een indruk kan geven van hoe hij of zij de Neo’s dag ervaren hebben.

Mailen maar!

Klinkt top? Wel… het wordt nog beter! We mikken op een publiek vanaf 16 jaar en in het bezit van minstens een AM rijbewijs. Ben je drie keer zou oud en heb je een volledig motorrijbewijs? Ook helemaal goed. En alles wat daar tussen zit lukt ook.

Wat moet je doen om mee te kunnen dingen naar één van die acht plekken? Stuur gewoon en mail naar info@wrider.be en leg in minder dan 5 zinnen uit waarom we jou moeten selecteren om op woensdag 5 juli deel uit te maken van het selecte clubje dat op de Neo’s aan de slag gaat. Stuur een mailtje, wij doen de rest, de winnaars worden persoonlijk verwittigd. Doen!