avatar Gijs GilisGijs Gilis    18 mrt 2022, 17:39    0   

In de Wunderlich Traumbike-wedstrijd, waar BMW GS’en een nieuw design en aankleding krijgen, is de laatste stemronde beëindigd. Meer dan 26.000 stemmen gingen naar het Worldcrosser-ontwerp van Edgar Rüttger (Custom Company). Negen andere ontwerpen haalden het niet. Tot eind maart kun je meespelen met een quiz om de R 1250 GS Worldcrosser te winnen.

Worldcrosser

Neem jij ‘m mee naar huis?

De Worldcrosser kwam tijdens de stemrondes als beste uit de bus met 53,1% van de totale stemmen. De LunarX viel bij 25,7% van de stemmers in de smaak en 21,1% kozen voor de CSL. De laatste fase van de verkiezing bepaalt wie de gelukkige winnaar wordt van de felbegeerde Traumbike 2022. Neem jij ‘m mee naar huis? Iedereen kan meedoen. Klik gewoon op deze link en beantwoord drie eenvoudige vragen om in aanmerking te komen voor de eindtrekking.

CSL

Trainen op de Nordschleife

De naam van de winnaar wordt op 30 april 2022 bekendgemaakt tijdens de Wunderlich Anfahrt 2022, een jaarlijkse bijeenkomst die door het Duitse merk wordt georganiseerd. De Wunderlich Traumbike zal medio juli 2022 worden overhandigd tijdens de Motorrad Perfection Training die zal plaatsvinden op de Nordschleife van de Nürburgring, Duitslands meest opwindende en legendarische racecircuit.

LunarX