avatar MotornieuwsMotornieuws    05 jan 2022, 16:36    0   


Onlangs maakte Yamaha Motor Europe z’n prijzen voor de 2022-modellen reeds bekend voor de Benelux. De vandaag aangekondigde ‘Yamaha Season Starters 2022’ geven rijders de kans om motorseizoen 2022 met een vliegende (en voordelige) start aan te vangen.

Drie acties in één deal

Season Starters bundelen drie aantrekkelijke acties om de aanschaf van een nieuwe Yamaha nóg haalbaarder te maken. Zo krijgt u uitzonderlijke aankoopvoorwaarden bij aanschaf van uw nieuwe Yamaha. En daarbovenop krijgt u 15% korting op accessoires én ontvangt u 2 jaar extra garantie. Daarbij kan u alle drie de Season Starters combineren, maar het is ook perfect mogelijk om slechts één of twee van de voordelen te gebruiken. 

Extra uitzonderlijke aankoopvoorwaarden

De aankoop van een nieuwe Yamaha wordt nu makkelijker dan ooit. Dankzij deze Season Starter met zeer soepele aankoopvoorwaarden kunt u met gemak de Yamaha motor of scooter van uw dromen aanschaffen. U rijdt dan voordelig met uw gloednieuwe Yamaha de weg op. Vraag uw Yamaha dealer naar de speciale aankoopvoorwaarden. Maar er is nog meer…

15% korting op Yamaha accessoires

Talloze accessoires toveren uw nieuwe Yamaha om tot uw ultieme droommotor. Van verstelbare voetsteunen tot extra bagage mogelijkheden en van lichtgewicht uitlaatsystemen tot verhoogde windschermen. Met deze Season Starter krijgt u op de volledige accessoirelijst van Yamaha maar liefst 15% korting. En om de deal compleet te maken krijgt u ook nog…

Twee jaar extra garantie

De derde Yamaha Season Starter geeft u nu ook nog twee jaar extra garantie bovenop de twee jaar fabrieksgarantie die u al standaard hebt. Met de Yamaha Extended Warranty geniet u van extra veiligheid en zekerheid bij onverwachte reparatiekosten. Zo stapt u zorgeloos op en rijdt u uw motorseizoen tegemoet.

De Yamaha Season Starters 2022 gelden voor iedere nieuwe motorfiets of motorscooter van Yamaha en bij alle officiële Yamaha-dealers in België. Doe er uw voordeel mee, want de modellen-line-up van Yamaha is dit jaar opwindender dan ooit!