avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    24 nov 2021, 15:03    0   

Goed nieuws voor al wie sinds de lancering van de R7 op hete kolen zit: je kan ‘m héél binnenkort in levenden lijve aanschouwen! Op zaterdag 27 november zal bij alle Yamaha-dealers in de Benelux namelijk voor het eerst de nieuwe Yamaha R7 onthuld worden. Met veel toeters, bellen en een ronkende naam – “R7 R-eveal” wordt het doek gelijktijdig in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse Yamaha-showrooms van de nieuwkomer in de R-familie getrokken.

Feest, zowel live als digitaal

Je hoeft overigens niet te wanhopen als je er niet live in het dealership kan bij zijn. Want de onthulling is ook digitaal te volgen. Zo zal de presentatie live te zien zijn op de social kanalen van desbetreffende Yamaha-dealer. Na de onthulling is er een Q&A met de dealer en komen ook verkopers en technici aan het woord om de features en prestaties van de R7 te bespreken. Wie er wel live bij is, ontvangt een Yamaha Racing cadeau t.w.v. 15 euro.

Alle info, het uurrooster en de nuttige kanalen rond de R7 R-eveal vind je hier.

Familietraditie van prestaties en plezier

Voor wie ’t bij de naam R7 in Keulen hoort donderen, nemen we er nog even het persbericht bij. “De nieuwe Yamaha R7 is stijlvol, snel en wendbaar en combineert sportprestaties met puur motorplezier. De frisse en felle 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring, zowel op het circuit als op de weg. De voorzijde van de R7 kenmerkt zich door een agressief ’twin-eye’-uiterlijk met een krachtige centrale LED-koplamp.”

“De strakke achterkant en brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het pure DNA van de R-serie in zich mee. De hoogwaardige remmen en ophanging van de R7 zorgen voor optimale controle in bochten en bij het remmen. Het ranke kuipwerk van de R7 levert het hoogste niveau van aerodynamische efficiëntie op, terwijl het clip-on-stuur, de verstelbare pedalen en het zadel met bump stop rijders van iedere lengte in een sportieve rijpositie plaatsen. Rijders die het maximale uit hun R7 willen halen, kunnen kiezen voor het optionele Quick Shift Systeem voor naadloos opschakelen.”

Tijdens de R7 R-eveal zullen de Yamaha-dealers alle maatregelen rondom corona in acht nemen om te zorgen voor een plezierige en ontspannen sfeer. Indien je meer informatie wenst rondom de maatregelen, adviseren wij je van te voren jouw Yamaha-dealer te contacteren. 

Onze eerste indrukken? Die vind je hier, of in de video hieronder.