avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    17 jan 2021, 13:54    0   

Yamaha Motor lanceert dit weekend zijn salonpromoties. Dat gebeurt niet naar jaarlijkse gewoonte in de Brusselse Heizelpaleizen, maar wel bij de dealers.

3 weekends

In samenwerking met Febiac wordt het Pop Up Salon georganiseerd bij de Yamaha concessiehouders tijdens de weekends van 16 & 17, 23 & 24 en 30 & 31/01. Dat betekent dat Yamaha tijdens die ganse periode, en zelfs nog iets langer, een aantal niet te missen acties voorstelt aan zijn klanten.

Diverse acties

De Yamaha Salon Promoties zullen bestaan uit twee acties die geldig zijn tot en met 11 februari 2021.

15% korting op alle originele Yamaha accessoires*

Maak uw droom compleet en geef een persoonlijke touch aan uw Yamaha motorfiets met de originele accessoires. Die hebben niet alleen het voordeel dat ze van dezelfde bekende kwaliteit genieten als alle Yamaha onderdelen, maar ze hebben ook een gegarandeerd perfecte pasvorm. Geen betere manier om u motor te personaliseren dan met de originele Yamaha accessoires!

0% financieringsactie op alle Yamaha motorfietsen en scooters*

Een Yamaha motor kopen wordt extra aantrekkelijk door de 0% fincancieringsvoorwaaden op alle nieuwe Yamaha motorfietsen en scooters.

Yamaha salonpromoties tot 11 februari

Yamaha’s belangrijkste nieuwe modellen voor 2021 zijn de MT-07, MT-09, MT-09 SP, Tracer 9, Tracer 9 GT en de Tracer 7 GT. Daarnaast zijn er heel wat modellen met detailaanpassingen zodat Yamaha prat kan blijven gaan op een bijzonder kwalitatief en veelzijdig aanbod. In combinatie met het dealernetwerk zorgde dit er in 2021 voor dat Yamaha het op één na beste verkopend de merk en ook nog het grootste Japanse merk in België was. Met de speciale voorwaarden die lopen tot 11 februari en de kracht van het vernieuwde gamma neemt Yamaha ook dit jaar een vliegende start!

Alle informatie en de actievoorwaarden rondom de Yamaha Salon Promoties kunt u vinden op: www.yamahasalonpromoties.be.

Alle salonpromoties bekijken en vergelijken kunt u hier

Lees ook Dit is je digitale motorsalon