avatar Gijs GilisGijs Gilis    21 apr 2022, 11:43    0   

Of je nu een doorgewinterde racer bent of een beginner op het circuit, dit jaar organiseert Yamaha drie compleet verzorgde circuitdagen (inclusief lunch of diner) in Nederland en België voor rijders van ieder niveau. Iedere Yamaha-bezitter is welkom. Met vrij rijden kun je de prestaties van je Yamaha in een veilige omgeving testen en grenzen verleggen. Je kunt dit ook doen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Tijdens de Track Days op Assen en Spa-Francorchamps kunt je ook proefrijden op alle nieuwste R-modellen.

Het programma

20 mei 2022, TT Circuit Assen

Dit circuit is zonder twijfel het mooiste motorcircuit in Nederland, dat niet voor niets al sinds 1930 op de officiële Grand Prix-kalender staat. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met CRT Holland. Prijzen vanaf 160 euro inclusief lunch. Schrijf je nu in via CRT Holland.

26 mei 2022, Circuit Jules Tacheny

Dit kleine maar uitdagende circuit heeft voor iedere rijder iets te bieden. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Mertens Riding School. Deelname vanaf 145 euro inclusief lunch. Schrijf je nu in via Mertens Riding School.

30 juni-01 juli 2022, Circuit Spa-Francorchamps

De laatste Yamaha Track Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps duurt maar liefst twee dagen: 30 juni en 1 juli. Hier viert Yamaha zijn 67ste verjaardag. 30 juni is er in de avond een barbecue met aansluitend een groot feest. Er zullen diverse Team Yamaha-coureurs aanwezig zijn voor een meet & greet, en rijders krijgen de kans om de nieuwste R-serie modellen op de baan te testen. De prijs is 580 euro voor twee dagen, inclusief barbecue en feest. Schrijf je nu in via DG Sport.