avatar MotornieuwsMotornieuws    01 jun 2023, 12:31    0   

De in april van dit jaar gelanceerde GO ELECTRIC INCENTIVE van Zero Motorcycles krijgt een vervolg. Wegens enorm succes over heel Europa, besliste het elektrische motormerk om de actie met een maand te verlengen. Zodoende genieten kopers nog tot en met 30 juni 2023 van een directe cashback tot wel 3.500 euro bij aankoop van een Zero Motorcycle. De overstap maken naar elektrisch motorrijden was nog nooit zo aantrekkelijk.

GO ELECTRIC met Zero Motorcycles 

De GO ELECTRIC INCENTIVE van Zero Motorcycles is een directe cashback op de aanschafprijs van de motorfiets. Deze actie is dus direct voelbaar én meetbaar voor de motorrijder, en een laatste duwtje in de rug om op elektrisch motorrijden over te stappen. De subsidie bedraagt 1.500 euro voor de FX, FXE, S, DS en DSR en maar liefst 3.500 euro voor de SR, SR/F, SR/S en DSR/X. De GO ELECTRIC INCENTIVE kan ook een stimulans zijn om nu eindelijk de auto laten staan en over te stappen op een 11kW-motorfiets, want op de FXE, S en DS geldt een cashback van maar liefst 1.500 euro.

De subsidie is van toepassing voor alle 2020, 2021, 2022 en 2023 Zero Motorcycles. De actie loopt nog tot 1 juli en je vindt meer informatie hieromtrent bij je Zero dealer of via de Zero-website.

Ongekende voordelen

De voordelen van elektrisch motorrijden zijn intussen alom gekend. De 100% elektrische motoren van Zero Motorcycles zorgen voor een unieke motorervaring, waarbij je geniet van een moeiteloze bediening zonder koppeling of schakelen. Bovendien maak je komaf met dure en talrijke onderhoudsroutines en is geur- en geluidsoverlast voor je omgeving verleden tijd. Het accupakket van Zero Motorcycles kan je daarnaast opladen met 100% hernieuwbare energiebronnen, waardoor je emissievrij onderweg bent. Elke dag opnieuw. Elektrisch motorrijden biedt ongekende voordelen voor jou en voor je omgeving.

Ook A1-rijders en mensen met enkel een B-rijbewijs kunnen genieten van al deze voordelen. Zero Motorcycles heeft namelijk drie 100% elektrische motoren in het gamma met het vermogen gelimiteerd op 11 kW: de Zero S, Zero FXE en Zero DS. Ze hebben hetzelfde vermogen als een 125 cc-motorfiets met verbrandingsmotor en beschikken daarbovenop over een onmiddellijk koppel van 106 (FXE) tot wel 109 Nm (S & DS). Dat zorgt voor een ongelofelijk acceleratievermogen en dezelfde sensationele, geruisloze en moeiteloze motorervaring als de Zero Motorcycles met vol vermogen.